Šķīstošs cigoriņš tas ir augu izcelsmes produkts, kas nesatur kofeīnu.
Cigoriņi ir šķiedrvielu avots un satur daudz mikroelementu.
Mežrožu augu ekstrakts papildina dzēriena garšu un dod patīkamu skābsaldu toni.
Unikāla izgatavošanas tehnoloģija izmantojot sabiezināšanu metodi-saglabā cigoriņa piesātinātu garšu un aromatu.
Sastāvs: cigoriņu (85 %) un mežrožu (15 %) ekstrakts.
Lietošanas pamācība: 1‒2 tējkarotes (4-9 gr) uz 150 ml karsta ūdens vai piena. Cukuru vai tā aizvietotāju, pienu, iebiezināto pienu vai saldo krējumu - pievienot pēc garšas. Ieteicams cigoriņiem pievienot klāt iebiezināto pienu, kuram tā piešķir patīkamu karameles un riekstu garšu.
Inulīns ir prebiotiskā šķiedra, kas kalpo kā barības viela probiotikām vai dzīvajām baktēriju kultūrām, kuras rūpējas par cilvēka zarnu veselību. Lai mūsu ķermenis spētu absorbēt uzturvielas, zarnu baktērijām ir jābūt veselīgām un šajā procesā būtisku lomu spēlē inulīns, kas garantē, ka baktēriju dzīvās kultūras tiek pabarotas.